New Mexico

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u New Mexico

Некретнина за продају у Новом Мексику

Нови Мексико границе, на краткој удаљености, на југу са Мексиком; на исток са Тексасом и Оклахомом; на западу граничи са Аризоном.

Нови Мексико је држава на југозападу Сједињених Држава. Неар Цолорадо. То укључује пустињу Чивава и планине Сангре де Цристо. Главни град, Санта Фе, основан 1610. године, познат је по својим луксузним бањама и шпанској колонијалној архитектури. Град је уједно и средиште живе уметничке сцене, музеја Георгиа О'Кееффе, који чува уметничке слике и оперу на отвореном у Санта Феу, и због тога би то могло бити добро место за тражење имовине за продају у Новом Мексику.

Држава Нови Мексико, позната као "земља чаролије", била је 47. држава која је додата Сједињеним Државама. По величини је 5. по величини држава, али упркос томе становништво је само 36. у земљи. Постоје три америчке индијанске резервације и 19 пуеблоса.
Економија у великој мери зависи од америчке војске. Постоји неколико војних и ваздухопловних база и других инсталација као што су поља за тестирање и маневрисање и поља за тестирање. У Новом Мексику се налазе и бројне технолошке лабораторије.
Уласком у Унију 1912. године као 47. држава, Нови Мексико сада задржава више својих пре-САД-а. културне баштине скоро сваке друге државе. Захваљујући овом солидном шпанском наслеђу, становништво Земље чаролије је више од 46% Хиспанског становништва, што је највећи проценат у земљи, док је још 9% идентификовано као Индијанац, трећи највећи проценат у САД. 36% нових Мексиканаца код куће говори други језик осим енглеског, што је одмах иза Калифорније, а држава је једна од само четири мањинске државе заједно са Калифорнијом, Хавајима и Тексасом.

Није ни чудо што многи Американци не вјерују да је Нови Мексико дио Сједињених Држава због својих разлика са осталим државама САД-а.

Ако ловите некретнину за продају у Новом Мексику, можете видети живописну престоницу Санта Феа и шармантни град Таос који сваке године привлачи милионе туриста својим галеријама, музејима и колонијалним трговима. Долазе и за девет државних скијалишта, укључујући и главну скијашку дестинацију Скијашке долине Таос. Још једна омиљена атракција је нова јединствена мексичка кухиња државе, која укључује плави кукуруз, пинон орахе, сопапиллас, адовада месо и изнад свега зелени бибер.

Огромна пустиња у Новом Мексику и ниска густина насељености чине државу погодном за истраживачке објекте за нуклеарно оружје, укључујући и Националну лабораторију у Лос Аламосу. Касније је у Новом Мексику отворена Национална лабораторија Нев Мекицо Сандиа, још један истраживачки центар за одбрамбену технологију и пилот постројење за изолацију отпада, једина локација за одлагање нуклеарног отпада у земљи.

Још виши је Лос Аламос, са великом концентрацијом научника и истраживача који раде у Националној лабораторији у Лос Аламосу.

Тржиште некретнина у Санта Феу је међу најскупљима у Новом Мексику, иако Санта Фе вриједности нису међу најскупљим у Америци па би то могло бити врло занимљиво мјесто за вашу некретнину за продају у Новом Мексику.

Куће за једну породицу су најчешћи тип смештаја у Санта Феу и чине 57,16% градских стамбених јединица.

У поређењу са Новим Мексиком, последња годишња стопа процене Санта Фе је преко 90% других градова и градова у Новом Мексику.

Једна веома важна ствар коју треба имати на уму је да су то просјечне стопе апресијације за град. Појединачне четврти унутар Санта Фе разликују се по својим инвестиционим потенцијалима, понекад за велику ствар.

Тржиште некретнина у Албукуеркуеу иде прилично добро и интересантно је за продају некретнина у Новом Мексику. У ствари, бројеви изгледају боље него претходних година. Тренутно у Албукуеркуеу постоји око 2.900 домова. Овог пута прошле године било је 3.600.

Чак и ако се потражња за некретнинама за продају у Новом Мексику повећа, повјерење за њихово изградњу се смањује.

Углавном је то због недостатка залиха, недостатка радне снаге, недостатка дрва које се догађају и наравно каматне стопе такође утичу на то.

Дакле, пре него што одлучите да купите некретнину за продају у Новом Мексику морате узети у обзир многе факторе.

  •  
    Пресељење у Нови Мексико. Емигранти и живе у Новом Мексику

      Настављајући анализу најлепших нација америчког континента, не можемо не поменути јединствену земљу такве врсте. Као што је познато, Америка је држава која поздравља многе етничке групе, због чега је немогуће не пронаћи сопствену димензију. Данас смо одлучили да анализирамо државу пуну могућнос ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 16994

Prodaja Трособан стан, New Mexico, Santa Fe, Santa fe, via de

66,867,216.42RSD
Prodaja
Трособан стан

334 m²
одличан стан за продају
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB